Συχνές Ερωτήσεις

 

Τι είναι το HalandriDeal.gr;
Είναι ένα site το οποίο σας προσφέρει εκπτωτικά κουπόνια ώστε να κάνετε τις αγορές σας με ελάχιστο κόστος στα καταστήματα του  Χαλανδρίου.

Πώς μπορώ να αποκτήσω την προσφορά που μου αρέσει;
Είναι τόσο απλό! Κάντε εγγραφή. Διαλέξτε την προσφορά που σας αρέσει,διαβάστε τους όρους και πατήστε το κουμπί ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ. Στη συνέχεια επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής που σας βολεύει και ολοκληρώστε την αγορά. Αυτόματα έρχεται στο mail σας ένα μήνυμα επιβεβαίωσης της αγοράς σας, Στο mail αυτό περιλαμβάνετε ένα link που σας πηγαίνει στην σελίδα του λογαριασμού σας όπου μπορείτε να βρείτε το κουπόνι σας και να το εκτυπώσετε. Τα κουπόνια σας είναι διαθέσιμα για να τα δείτε και να τα εκτυπώσετε και στην σελίδα: "ο λογαριασμός" και στην συνέχεια "οι αγορές μου".

Το HalandriDeal.gr είναι ασφαλές;
Είναι απόλυτα ασφαλές για τις αγορές σας. Ο αριθμός της πιστωτικής σας κάρτας μεταδίδεται μέσω SSL κρυπτογραφήσεις κατευθείαν στις τράπεζες και κανένα ευαίσθητο στοιχείο δεν αποθηκεύεται στον server μας.

Πρέπει να χρησιμοποιήσω το κουπόνι μου την ίδια μέρα;
Όχι απαραίτητα το χρονικό διάστημα που ισχύει το κάθε κουπόνι διευκρινίζεται στους ειδικούς όρους της εκάστοτε προσφοράς.

Μπορώ να αγοράσω περισσότερα από ένα κουπόνια για την ίδια προσφορά;
Μα φυσικά! Μπορείτε να αγοράσετε όσα κουπόνια θέλετε εκτός αν αυτό περιορίζεται από τους ειδικούς όρους της εκάστοτε προσφοράς.

Τι πρέπει να έχω μαζί μου όταν εξαργυρώνω το κουπόνι?
Πρέπει να εκτυπώσετε το κουπόνι που σας έχει σταλεί στο mail σας, να το έχετε μαζί σας και να έχετε μαζί σας και την Ταυτότητα ή το Διαβατήριό σας, ώστε να γίνει η απαραίτητη ταυτοποίηση.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω την έκπτωσή μου σε συνδυασμό με άλλες προσφορές του καταστήματος;
Όχι, αυτό δυστυχώς δεν γίνεται.

Χρεώνομαι για να κάνω εγγραφή και να λαμβάνω newsletter;
Όχι, η εγγραφή και τα newsletter είναι δωρεάν.

Αγόρασα ένα κουπόνι και δεν πρόλαβα να το χρησιμοποιήσω. Μπορώ να το επιστρέψω;
Δυστυχώς όχι δεν δεχόμαστε επιστροφή σε κουπόνια που έχει λήξει η προσφορά.

Έχω εταιρεία πώς μπορώ να βάλω την προσφορά μου στο HalandriDeal.gr;
Είναι απλό! Τηλεφωνήστε μας ή στείλτε email στο sales@halandrideal.gr και θα έρθουμε εμείς σε επαφή μαζί σας.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το κουπόνι μου ξανά;
Δυστυχώς όχι! Τα κουπόνια ισχύουν για μία και μόνο αγορά.

Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω πιστωτική κάρτα πως μπορώ να πληρώσω εναλλακτικά;
Με τραπεζική κατάθεση ή με την άμεση αγορά του κουπονιού από τα γραφεία μας που βρίσκονται Μαυρομιχαλέων 31, στο Χαλάνδρι. Δείτε αναλυτικότερα στους τρόπους πληρωμής.

Πρέπει να εκτυπώσω το κουπόνι;
Ναι και θα πρέπει να εκτυπώσετε το κουπόνι που σας έχει σταλεί στο mail σας, να το έχετε μαζί σας και να έχετε μαζί σας και την Ταυτότητα ή το Διαβατήριό σας, ώστε να γίνει η απαραίτητη ταυτοποίηση.

Πως μπορώ να ενημερωθώ για τις προσφορές;
Είναι πολύ απλό κανε εγγραφή με το email σου στο " Θέλω να ενημερώνομαι για τις νέες προσφορές" και θα λαμβάνεις ενημερώσεις για τις καινούργιες προσφορές μας.

Hot Deals

Hot Deal
 

ανακαίνιση υδραυλικών και αποχετευτικών σωληνώσεων