10€ για ένα απολαυστικό Οικογενειακό προφιτερόλ βάρους 1,300-1,400 κιλών με αφράτα μίνι σου με γέμιση κρέμας και πλούσια σάλτσα σοκολάτας υγείας από το ζαχαροπλαστείο Χαχάμης στο Χαλάνδρι. Αρχική αξία 15€. Πληρώνετε 2€ για το εκπτωτικό κουπόνι και 8€ κατά την εξαργύρωση.

Ανενεργή
2 €
Αξία Έκπτωση Κέρδος
15 € 47% 7 €
Λήγει σε:

63 αγορές!

Η προσφορά είναι ανενεργή

Πρότεινε σε φίλο:Λίγα λόγια

Η προσφορά περιλαμβάνει: Ένα οικογενειακό προφιτερόλ βάρους 1,300-1,400 κιλών με αφράτα μίνι σου με γέμιση κρέμας και πλούσια σάλτσα σοκολάτας υγείας. Με γνώμονα την άριστη ποιότητα πρώτων υλών, τις αυστηρών προδιαγραφών διαδικασίες παραγωγής και το συνδυασμό παραδοσιακών και σύγχρονων συνταγών, παράγουμε καθημερινά μια μεγάλη ποικιλία μικρών και μεγάλων γλυκισμάτων, παγωτά, παγωτίνια και τούρτες παγωτό.

Όροι προσφοράς

  • Η προσφορά μπορεί να εξαργυρωθεί από 14/11/2012 έως και  31/12/2012
  • Η προσφορά αφορά ενα Οικογενειακό προφιτερόλ βάρους 1,300-1,400 κιλών
  • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία, 24 ώρες νωρίτερα στο 2106000964, 2106834632  
  • Η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές
  • Είναι απαραίτητη η εκτύπωση και προσκόμιση του κουπονιού

Από το 1975, που άνοιξε το πρώτο ζαχαροπλαστείο στην Κεντρική πλατεία Χαλανδρίου, μέχρι σήμερα, στις νέες, τριώροφες εγκαταστάσεις στο Πάτημα Χαλανδρίου, η οικογένεια Χαχάμη, φροντίζει να παρέχει γλυκίσματα, παγωτά και εδέσματα cateringγια κάθε ανάγκη.

“Με γνώμονα την άριστη ποιότητα πρώτων υλών, τις αυστηρών προδιαγραφών διαδικασίες παραγωγής και το συνδυασμό παραδοσιακών και σύγχρονων συνταγών, παράγουμε καθημερινά μια μεγάλη ποικιλία μικρών και μεγάλων γλυκισμάτων, παγωτά, παγωτίνια και τούρτες παγωτό.

Παράλληλα, κατόπιν συνεννόησης, καλύπτουμε και τις ανάγκες σε κάθε μορφής κοινωνική, οικογενειακή ή εταιρική εκδήλωση, διαμορφώνοντας μαζί με τον πελάτη το συνδυασμό αλμυρών και γλυκών γεύσεων που ανταποκρίνεται καλύτερα στις απαιτήσεις του.

Η Επιχείρηση

ΧΑΧΑΜΗΣ
Ηρακλείτου 2Α και Μ. Χατζηδακη 6
Χαλάνδρι
GR
Map It!

Hot Deals

Hot Deal
 

ανακαίνιση υδραυλικών και αποχετευτικών σωληνώσεων