9,90€ για 1 κιλο παγωτό της επιλογής σας απο το κατάστημα SOLO GELATO στο Χαλάνδρι. Αρχική τιμή 16,50€. Πληρώνετε 1€ για το εκπτωτικό κουπόνι και 8,90€ κατά την εξαργύρωση.

Ανενεργή
1 €
Αξία Έκπτωση Κέρδος
16,50 € 46% 7,60 €
Λήγει σε:

47 αγορές!

Η προσφορά είναι ανενεργή

Πρότεινε σε φίλο:
Λίγα λόγια

Στο Solo Gelato θα βρείτε φρέσκο παγωτό artigianale, σε δεκάδες απολαυστικές γεύσεις, με μόλις 5% λιπαρά, χωρίς συντηρητικά και Ε. Το αγελαδινό γάλα που χρησιμοποιείται είναι ελληνικό, η κρέμα γάλακτος εισαγόμενη, γιατί έχει σταθερή ποιότητα τα φρούτα για τα σορμπέ φρέσκα, ενώ οι πρώτες ύλες με τις οποίες φτιάχνονται οι διάφορες γεύσεις εισάγονται και είναι Α΄ ποιότητας, όπως, για παράδειγμα, η εξαιρετική πάστα φιστικιού που έρχεται από την πιστοποιημένη περιοχή Bronte της Σικελίας.

Όροι προσφοράς

  • Η προσφορά μπορεί να εξαργυρωθεί από 20/07/2012 έως και 30/09/2012
  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 κιλο παγωτό της επιλογής σας    
  • Ωράριο λειτουργίας Καθημερινά 09.00 - 23.00 Kappa;υριακές 11.00 - 23.00
  • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη
  • Η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές
  • Είναι απαραίτητη η εκτύπωση και προσκόμιση του κουπονιού

Ο κ. Νίκος Χριστογεώργος, ιδιοκτήτης του "Solo Gelato" στο Χαλάνδρι μίλησε στο περιοδικό ΚΟΣΜΟΣ για τον κόσμο του παγωτού και για τις ιδιαίτερες γεύσεις, που φτιάχνει αποκλειστικά ο ίδιος για το μαγαζί του. Το μικρόβιο το έχει κληρονομήσει τόσο από τον παππού του όσο και από το πατέρα του, που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο χώρο του γλυκού και του παγωτού...

Συγκεκριμένα, ο παππούς του, τη δεκαετία του '30 είχε το δικό το γαλακτοζαχαροπλαστείο, στην πλατεία του Χαλανδρίου, εκεί που είναι σήμερα η Εμπορική τράπεζα και πούλαγε γιαούρτι που έπηζε ο ίδιος, ενώ παράλληλα έφτιαχνε και παγωτό καϊμάκι στο ξύλινο καζάνι.

storia.jpg

Η διαδικασία του παγωτού τότε, γινόταν στο χέρι, με αλάτι και πάγο. Λόγω του πολέμου που ακολούθησε, όλα καταστράφηκαν, ώσπου το 1951, ο πατέρας του κ. Νίκου Χριστογεώργου, άνοιξε πάλι γαλακτοζαχαροπλαστείο μαζί με τον παππού, φτιάχνοντας γλυκά ταψιού και γιαούρτι.

Αργότερα, το 1967 ξεκίνησαν και την παρασκευή παγωτού με παγωτομηχανή Frigo, η οποία για εκείνη την εποχή ήταν αρκετά πρωτοποριακή. Όπως μας είπε χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης του "Solo gelato": «Αυτή την παγωτομηχανή την πρόλαβα κι εγώ, αφού τη χρησιμοποιούσαμε μέχρι το 1989... ακόμη θυμάμαι που βγάζαμε το παγωτό με την κουτάλα από πάνω».

Η Επιχείρηση

SOLO GELATO website
Α. Παπανδρέου 44
Χαλάνδρι 15231
GR
Map It!

Hot Deals

Hot Deal
 

ανακαίνιση υδραυλικών και αποχετευτικών σωληνώσεων