10€ για 2 πλυσίματα αυτοκινήτου μέσα-έξω, από το Clean Car στο Χαλάνδρι. Αρχικής αξίας 22€. Με κουπόνι 10€. Αξία κουπονιού 2€

Ανενεργή
2 €
Αξία Έκπτωση Κέρδος
22 € 55% 12 €
Λήγει σε:

36 αγορές!

Η προσφορά είναι ανενεργή

Πρότεινε σε φίλο:Λίγα λόγια

Έκπτωση 55% για δυο εξωτερικά πλυσίματα σε ειδικό τούνελ με ρολό με 3 στάδια πλυσίματος:1. Σαμπουάν 2. Αφρός 3. Κερί και δυο εσωτερικούς καθαρισμούς Για την απόλυτη και ολοκληρωμένη φροντίδα του αυτοκινήτου σου επισκέψου το Clean Car στο Χαλάνδρι!

Όροι προσφοράς

  • Η προσφορά ισχύει από 16/03/2012 έως 10/05/2012
  • Ωράριο λειτουργίας:  Δευτέρα έως Σάββατο 09:00-20:00 και Κυριακή 09:00-15:00
  • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη
  • Για την εξαργύρωση της προσφοράς Σάββατο & Κυριακή απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία στο 210-6001415
  • Η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές
  • Είναι απαραίτητη η εκτύπωση και προσκόμιση του κουπονιού

Clean Car

Από το 2007 το αυτοκίνητό σου είναι χαρούμενο! Και εσύ είσαι περισσότερο!

Γιατί από το 2007, το πλυντήριο – και κατά πολύ spa αυτοκίνητων- "Clean car Καλογρίτσας" ήρθε στο Χαλάνδρι για να υποδεχθεί όλους εμάς που ερχόμαστε να απολαύσουμε τη μεταμόρφωση του αυτοκινήτου μας σε καινούριο, χωρίς να χρειάζεται να ξοδεύουμε μία περιουσία για αυτό!

Και αν σκεφτεί κανείς, ότι δύσκολοι οι καιροί για ιπποτικές κινήσεις τύπου: «αγοράζω καινούριο αυτοκίνητο» και ότι παρόλο το κόστος της βενζίνης, ο τρόπος ζωής μας είναι τέτοιος που μας αναγκάζει να περνάμε ένα μεγάλο μέρος της ημέρας και της νύχτας μας σε αυτό, τότε, καταλαβαίνουμε και τη σπουδαιότητα ενός εξειδικευμένου χώρου όπως το"Clean car Καλογρίτσας"!

Άψογος μηχανολογικός εξοπλισμός, έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, μεράκι για το αυτοκίνητο, εμμονή με την λεπτομέρεια, διαρκής ενημέρωση για κάθε νέα και επιστημονικά εξελιγμένη μορφή υπηρεσίας και , φυσικά, χαμηλές τιμές αφήνοουν κάθε οδηγό απόλυτα ευχαριστημένο με το αποτέλεσμα και με το λογαριασμό!

Άλλωστε: καθαρό αυτοκίνητο- καθαρά ταξίδια! Αυτό δε λέει κάθε οδηγός που σέβεται την υγεία του; Μικροοργανισμοί, μικρόβια, ακάρεα, άπειρες πηγές μολύνσεων, ειδικά για τις ευπαθείς ομάδες, όπως μωράκια ή αγαπημένη μας γιαγιά, κρύβονται στο σαλόνι ενός βρώμικου αυτοκινήτου! Θα το ρισκάρετε;

Καθαρίζοντας το αυτοκίνητό σου, στην πραγματικότητα φροντίζεις τον εαυτό σου!

"Clean car Καλογρίτσας" …καθαρίζουμε το αυτοκίνητο, φροντίζουμε τον οδηγό!

Η Επιχείρηση

Clean Car
Μπενάκη 6-8
Χαλάνδρι
GR
Map It!

Hot Deals

Hot Deal
 

ανακαίνιση υδραυλικών και αποχετευτικών σωληνώσεων