12€ για μανικιούρ και πεντικιούρ, γαλλικό ή χρώμα και spa παραφινόλουτρο στο χώρο σας με προϊόντα της C-MARSO. Αρχική αξία 50€. Πληρώνετε 4€ για το εκπτωτικό κουπόνι και 8€ κατά την εξαργύρωση.

Ανενεργή
4 €
Αξία Έκπτωση Κέρδος
50 € 84% 42 €
Λήγει σε:

54 αγορές!

Η προσφορά είναι ανενεργή

Πρότεινε σε φίλο:

Λίγα λόγια

Μανικιούρ και πεντικιούρ, γαλλικό ή χρώμα και spa παραφινόλουτρο. Για τις υπηρεσίες χρησιμοποιούνται προϊόντα της c-marso, όλες οι λίμες είναι μιας χρήσης και όλα τα εργαλεία είναι αποστειρωμένα. Το Παραφινόλουτρο είναι μία θεραπεία βαθιάς ενυδάτωσης.Ένα τραχύ, ξηρό, αφυδατωμένο ή σκασμένο δέρμα στα χέρια, πόδια, αγκώνες ή γόνατα μπορεί να αντιμετωπιστεί με λουτρά παραφίνης. Είναι μια αποφρακτική, θερμική θεραπεία, η οποία όχι μόνον φροντίζει και ενυδατώνει το δέρμα, αλά διεγείρει και την κυκλοφορία του αίματος.

Όροι προσφοράς

  • Η προσφορά ισχύει από 26/06/2012 έως και 31/07/2012
  • Η προσφορά ολοκληρώνεται σε ένα ραντεβού στο χώρο σας
  • Για τις υπηρεσίες χρησιμοποιούνται προϊόντα της c-marso, όλες οι λίμες είναι μιας χρίσης και όλα τα εργαλεία είναι αποστειρωμένα.
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο
  • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία, 3 ημέρες πριν την επίσκεψη στο 6939086667
  • Περιοχές εξυπηρέτησης: Χαλάνδρι, Γέρακας, Βριλήσσια, Μελίσσια, Αγ. Παρασκευή,
  • Είναι απαραίτητη η εκτύπωση και προσκόμιση του κουπονιού


 
Κάτοχως ποιστοποιησης Certified Creative Nail Professional" (CCNP) από την ACTA, Εταιρεία Έντασης Γνώσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Με ιδιαίτερη φροντίδα σας παρέχουν οποιαδήποτε υπηρεσία μανικιούρ και πεντικιούρ στο χώρο σας, ανάλογα με τα γούστα σας, τη μόδα ή τις απαιτήσεις της συνάντησης.

Η Επιχείρηση

Nail Artist Athina
Χαλάνδρι
Αθήνα
GR
Map It!

Hot Deals

Hot Deal
 

ανακαίνιση υδραυλικών και αποχετευτικών σωληνώσεων