26€ για ένα πλήρες δείπνο 2 ατόμων και μία …μοναδική τούρτα δώρο σε όλα τα γενέθλια ή bachelors στο πιο κακόφημο εστιατόριο της πόλης, Το Κουκλάκι, αρχικής αξίας 55,50€. Εκπτωτικό κουπόνι 53%

Ανενεργή
3 €
Αξία Έκπτωση Κέρδος
55 € 53% 29 €
Λήγει σε:

49 αγορές!

Η προσφορά είναι ανενεργή

Πρότεινε σε φίλο:

Λίγα λόγια

Έκπτωση 53% για ένα γεύμα 2 ατόμων που περιλαμβάνει 2 ορεκτικά ή 1 ορεκτικό και μια σαλάτα, 2 κυρίως πιάτα, 2 γλυκά, απεριόριστο κρασί, 2 ψωμιά, 1 μπουκάλι νερό, στο Κουκλάκι. Αρχικής αξίας 55,50€. Πληρώνετε 26€. Σε όσους έχουν γενέθλια ή Bachelor δώρο μια τούρτα (αξίας από 20€-60€) σε σχήμα πέ.......ς. Μέγεθος ανάλογα με τα άτομα.

Όροι προσφοράς

  • Η προσφορά μπορεί να εξαργυρωθεί από 09/03/2012 έως και 30/05/2012
  • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη
  • Για κρατήσεις και παραγγελία τούρτας απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 3 ημέρες πριν στο 210-6818710
  • Η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές
  • Είναι απαραίτητη η εκτύπωση και προσκόμιση του κουπονιού
  • Σε κάθε περίπτωση υπάρχει δυνατότητα επιστροφής χρημάτων

Πριν από πολλά…πολλά..χρόνια “Το Κουκλάκι” τάραξε τα νερά του παραδοσιακού κλάδου της εστίασης, εγκαινιάζοντας ένα διαφορετικό είδος εστιατορίου. Σε ένα τοπίο όπου ελάχιστες ήταν οι νέες προτάσεις, “Το Κουκλάκι” έκανε αμέσως τη διαφορά προσφέροντας, όχι μόνο ξεχωριστά πιάτα, αλλά και έναν ιδιαίτερο τρόπο επικοινωνίας-επαφής με τον πελάτη μέσα από ένα πικάντικο παιχνίδι με τις λέξεις και τις γεύσεις.

Έτσι, από το 1983 μέχρι και σήμερα το πιο κακόφημο αστειατόριο αποτελεί ένα διαδραστικό χώρο φαγητού και διασκέδασης, με παρεΐστικη διάθεση, που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Η διακόσμηση, οι φιγούρες, και η όλη ατμόσφαιρα σε συνδυασμό με τον ειδικά μελετημένο χώρο, αποπνέουν μια κεφάτη και συγχρόνως ερωτική ατμόσφαιρα που συμπληρώνει αρμονικά το όλο concept.

Η επαφή του προσωπικού με τον κάθε πελάτη καταλήγει σε μία εμπειρία η οποία θα μείνει αξέχαστη, ενώ η συμμετοχή του, καθιστά το Κουκλάκι εκτός από θεματικό, θεαματικό, σχεδόν θεατρικό.

Τούρτα:

Η Επιχείρηση

Το Κουκλάκι website
Παπανικολή 88
Χαλάνδρι
GR
Map It!

Hot Deals

Hot Deal
 

ανακαίνιση υδραυλικών και αποχετευτικών σωληνώσεων