10€ για να απολαύστε μια δροσιστική βουτιά στην πισίνα του Club Polydroso στο Μαρούσι με καφέ ή αναψυκτικό της αρεσκείας σας. Αρχική αξία 18€. Πληρώνετε 2€ για το εκπτωτικό κουπόνι και 8€ κατά την εξαργύρωση!

Ανενεργή
2 €
Αξία Έκπτωση Κέρδος
18 € 56% 10 €
Λήγει σε:

36 αγορές!

Η προσφορά είναι ανενεργή

Πρότεινε σε φίλο:

Λίγα λόγια

Έφθασε ο καιρός για αποδράσεις εντός των τειχών! Απολαύστε μια δροσιστική βουτιά στην πισίνα του Club Polydroso στο Μαρούσι με καφέ ή αναψυκτικό της αρεσκείας σας.

Όροι προσφοράς

  • Η προσφορά ισχύει έως και 31/7/2014 καθημερινές και Σαββατοκύριακα, 10.00 - 20.00.
  • Κάθε κουπόνι είναι ατομικό και περιλαμβάνει είσοδο ενός ατόμου στην πισίνα του Club Polydroso στο Μαρούσι με ​1 καφέ ή 1 αναψυκτικό της αρεσκείας σας.
  • Το κουπόνι εξαργυρώνεται απευθείας στο χώρο και δεν απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση.  Μπορούν να αγοραστούν και να εξαργυρωθούν πολλαπλά κουπόνια ανά χρήστη.
  • Η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές.
  • Είναι απαραίτητη η εκτύπωση και προσκόμιση του κουπονιού.
  • Η προσφορά ισχύει Αποκλειστικά και Μόνο με την αγορά κουπονιού από τo HalandriDeal.gr.
  • Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να κάνετε αγορά, επικοινωνήστε μαζί μας στο 211-7004310 και 211-7004180.

Η  επιχείρηση


Το Club Πολύδροσο διαμορφώθηκε με πολύ αγάπη και μεράκι, σε μια έκταση 3 (τριών) στρεμμάτων για να καλύψει κάθε είδους εκδήλωση.

Με βασική επιδίωξη τη διατήρηση και ανακατασκευή των παλιών πέτρινων κτισμάτων που δεσπόζουν στο χώρο, κράτησε την παραδοσιακή του ταυτότητα για να χρωματίσει ονειρικά τις πιο ευχάριστες στιγμές της ζωής σας.

To Club Πολύδροσο βρίσκεται στο Πολύδροσο Αμαρουσίου, στα όρια των δήμων Αμαρουσίου και Χαλανδρίου σε απόσταση μόλις 500 μ. απο τη Λ.Κηφισίας. Πολύ κοντά στα Βόρεια Προάστια και τις εκκλησίες τους.   

Μια όαση όπου η πέτρα, το μέταλλο, το ξύλο και το τούβλο συνθέτουν ένα ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό και φιλικό περιβάλλον.

Η Επιχείρηση

Club Πολύδροσο
Καψίλη 5
Πολύδροσο Αμαρουσίου 15125
GR
Map It!

Hot Deals

Hot Deal
 

ανακαίνιση υδραυλικών και αποχετευτικών σωληνώσεων