7€ για Ένα Εισιτήριο Δύο Ατόμων για Μία Ταινία της Επιλογής σας στο Θερινό Κινηματογράφο Αθηνά Piscines Ideales στο Χαλάνδρι. Αρχικής Αξίας 14€. Πληρώνετε 1.50€ για το εκπτωτικό κουπόνι και 5,50€ κατά την εξαργύρωση.

Ανενεργή
1,50 €
Αξία Έκπτωση Κέρδος
14 € 61% 8,50 €
Λήγει σε:

114 αγορές!

Η προσφορά είναι ανενεργή

Πρότεινε σε φίλο:Λίγα λόγια

Απολαύστε μερικές από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες της σεζόν αλλά και κορυφαίες κλασσικές. Κάθε κουπόνι ισχύει για 2 άτομα για να παρακολουθήσετε οποιαδήποτε ταινία, όπως το Great Gatsby, το Fast Furious 6 και πολλές άλλες, στο θερινού κινηματογράφου Αθηνά Piscines Ideales, στο Χαλάνδρι.

Όροι προσφοράς

  • Η προσφορά μπορεί να εξαργυρωθεί από 23/05/2013 έως και 31/08/2013
  • Το κάθε κουπόνι είναι για 2 άτομα και ισχύει για μία (1) προβολή.
  • Το κουπόνι ισχύει για οποιαδήποτε μέρα και παράσταση.
  • Η εξαργύρωση του κουπονιού πραγματοποιείται μόνο στο ταμείο του κινηματογράφου, είτε για προβολή της ίδιας μέρας είτε άλλης.
  • Για πληροφορίες τηλεφωνήστε μετά τις 19:00 στο τηλέφωνο 210 6855860.  (δεν απαιτείται κράτηση)!
  • Μέσος όρος εξυπηρέτησης 100 - 200 άτομα ημερησίως!
  • Η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές
  • Είναι απαραίτητη η εκτύπωση και προσκόμιση του κουπονιού στο ταμείο του κινηματογράφου για την παραλαβή του εισιτηρίου.Αθηνά piscines ideales
Απολαύστε μοναδικές προβολές κάτω από το φώς των αστεριών

Ο κινηματογράφος Αθηνά piscines ideales, είναι από τους παλιότερους θερινούς στην Αθήνα αφού είχε ξεκινήσει τη λειτουργία του γύρω στο 60 με την επωνυμία «Θρυλική Αθηνά», την χρυσή εποχή του Ελληνικού κινηματογράφου με τις θρυλικές ταινίες όπου πρωταγωνιστούσαν ονόματα όπως η Μελίνα Μερκούρη, η Ρένα Βλαχοπούλου, ο Κώστας Βουτσάς, ο Θανασης Βέγγος και η Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Σήμερα, στον ίδιο ανακαινισμένο χώρο, την επιχείρηση έχει αναλάβει η οικογένια Δούκα με πολλή αγάπη και σεβασμό σε αυτή την αποκλειστικά ελληνική διασκέδαση. Έχοντας καταφέρει να παντρέψει την κλασσική και ρομαντική αισθητική του χώρου με τις σύγχρονες ανέσεις ενός κινηματογράφου. Αυτό το καλοκαίρι, παρακολουθείστε όλες τις ταινίες πρώτης προβολής, κάτω απο τα αστέρια, με αρώματα από αγιόκλημα και γιασεμί, όπως λέει και το γνωστό τραγούδι, σ’ένα χώρο που μυρίζει ελληνικό καλοκαίρι.

Απολαύστε λοιπόν όλες τις νέες κινηματογραφικές επιτυχίες σε ένα δροσερό περιβάλλον, σε έναν απο τους πιο όμορφους θερινούς κινηματογράφους της Αθήνας και συνοδεύστε τις προβολές σας με τα απολαυστικά snack και τα δροσιστικά ποτά διαλέγοντας απο την μεγάλη ποικιλία του bar.

Η Επιχείρηση

Cine Αθηνά Piscines Ideales
Σολωμού 18, Χαλάνδρι
Χαλάνδρι
GR
Map It!

Hot Deals

Hot Deal
 

ανακαίνιση υδραυλικών και αποχετευτικών σωληνώσεων