24€ για Βιολογικό καθαρισμό και φύλαξη ενός Χαλιού χειροποίητου ή μηχανής ανεξαρτήτου μεγέθους ή ενός Σετ τριών μικρών χαλιών υπνοδωματίου, από την εξειδικευμένη εταιρία ARTCLEAN με δωρεάν παραλαβή – παράδοση στο χώρο σας! Αρχική αξία 57€, Πληρώνετε 3€ για το εκπτωτικό κουπόνι και 21€ κατά την εξαργύρωση.

Ανενεργή
3 €
Αξία Έκπτωση Κέρδος
57 € 63% 36 €
Λήγει σε:

260 αγορές!

Η προσφορά είναι ανενεργή

Πρότεινε σε φίλο:

Λίγα λόγια

Με τη διαδικασία καθαρισμού της Art Clean: Προσφέρεται τόνωση του πέλους του χαλιού. Αναζωογονούνται τα ταλαιπωρημένα κρόσσια. Χαρίζεται λάμψη και ανανεώνονται τα χρώματα. Αφαιρείται εντελώς κάθε ίχνος από χώμα, σκόνη, βρωμιά και χνούδι. Χρησιμοποιούνται ασφαλή και αποτελεσματικά οικολογικά απορρυπαντικά. Επιπλέον, μετά τον καθαρισμό, το χαλί περνάει από μια διαδικασία βουρτσίσματος και φινιρίσματος. Φύλαξη χαλιών: Η φύλαξη των χαλιών σας γίνεται σε προστατευμένο χώρο, αποστειρωμένο από το σκόρο και ελεγχόμενες συνθήκες περιβάλλοντος. Κάθε χαλί τοποθετείται σε ειδικά ράφια. Η ταξινόμηση των χαλιών στα ράφια γίνεται με βάση το βάρος και την ευαισθησία τους, έτσι ώστε να διατηρούν τη φόρμα τους καθ’ όλη τη διάρκεια της φύλαξης τους. Μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή και συστήματος ιχνηλάτησης (barcode) έχουμε τη δυνατότητα να γνωρίζουμε ανά πάσα στιγμή την ακριβή θέση, τις διαστάσεις των χαλιών και διάφορες άλλες πληροφορίες.

Όροι προσφοράς

 • Η προσφορά ισχύει από 03/04/2013 έως και 30/06/2013
 • Το κάθε κουπόνι αφορά τον Βιολογικό καθαρισμό και την φύλαξη ενός Χαλιού χειροποίητου ή μηχανής ανεξαρτήτου μεγέθους ή ενός Σετ τριών μικρών χαλιών υπνοδωματίου.
 • Για κάθε επιπλέον χαλί απαιτείτε και ένα κουπόνι
 • Η προσφορά δεν ισχύει για μοκέτες άνω των 8τ.μ. Σε μοκέτες άνω των 8τ.μ. ισχύει έκπτωση 30% από τις τιμές τιμοκαταλόγου
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού, για την παραλαβή των χαλιών σας, βάσει της διαθεσιμότητας της επιχείρησης.
 • Περιοχές εξυπηρέτησης: Αττική.
 • Η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές
 • Είναι απαραίτητη η εκτύπωση και προσκόμιση του κουπονιού

H Art Clean είναι μια εξειδικευμένη επιχείρηση με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών φροντίδας και περιποίησης των χαλιών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, αλλά και πλήθος συνεργατών σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, καθώς και στην Λευκωσία της Κύπρου και τη Σόφια της Βουλγαρίας, προσφέρει όλο το φάσμα των υπηρεσιών της πανελλαδικά και στις χώρες των Βαλκανίων.  Ταυτόχρονα με σειρά επενδύσεων σε εξοπλισμό και τεχνογνωσία η Art Clean έχει πλέον τη δυνατότητα να αναπτύξει τις δραστηριότητές της και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Με εφόδια τις υψηλής τεχνολογίας υποδομές μας και το έμπειρο εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να εγγυηθούμε στους πελάτες μας υπηρεσίες με υψηλό επίπεδο ποιότητας, ασφάλειας και αποτελεσματικότητας.

Γιατί εμάς;

 Θα τα παραλάβουμε, θα τα φροντίσουμε και με τα πρώτα κρύα θο σας τα φέρουμε πίσω πεντακάθαρα και ανανεωμένα. Γνωρίζουμε ότι είναι ευαίσθητα και τα αγαπάμε. Είτε είναι χειροποίητα είτε μηχανής. Ειδικά το χειροποίητα, χρειάζονται, ανάλογα με την ποιότητα, το υλικό κατασκευής και τα χρώματα τους ξεχωριστή αντιμετώπιση.

 Η ArtClean είναι σήμερα, μια σύγχρονη άρτια τεχνολογικά εξοπλισμένη μονάδα που σας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες περιποίησης των χαλιών σας. Ασχολούμαστε αποκλειστικά με την προστασία και τον καθαρισμό τους εδω και 50χρόνια.

 Είμαστε από τις λίγες εταιρείες του κλάδου με πιστοποίηση ISO 9001:2008

 Άψογος καθαρισμός

Τονώνει τις ίνες του χαλιού και επαναφέρει τα ταλαιπωρημένα κρόσια, ανανεώνει τα χρώματα, απομακρύνει κάθε ίχνος σκόνης και όλα τα περιττά χνούδια. Χτενίζουμε το πέλος του χαλιού. Τα άριστα εξειδικευμένα υλικά καθαρισμού εγγυώνται ασφάλεια και αναζωογόνηση των ταλαιπωρημένων χαλιών.

 Ασφαλής φύλαξη

Σε προστατευόμενο χώρο, αποστειρωμένο από το σκόρο, με σταθερές, ελεγχόμενες συνθήκες περιβάλλοντος.

 Παράδοση – παραλαβή σύμφωνα με τις ανάγκες σας

Το οργανωμένο τηλεφωνικό μας κέντρο σας εξυπηρετεί 12 μήνες το χρόνο. Σεβόμαστε τον πολύτιμο χρόνο σας και οργανώνουμε ανάλογα το πρόγρομμά μας. Εάν έχετε χειμερινό και θερινά χαλιά οργανώνουμε την παράδοση και την παραλαβή ταυτόχρονα ώστε να έχετε πάντα το σπίτι σας στρωμένο.

 Ειδικές υπηρεσίες φροντίδας

 • Ξηρός καθαρισμός (dry cleaning), εάν η ποιότητα του χαλιού το απαιτεί.
 • Αδιαβροχοποίηση για επιπλέον προστασία οπό μικρό «ατυχήματα». Καφές ή ποτό θα απομακρύνονται με ένα απλό πανί ενώ ταυτόχρονα έχετε προστασία από μύκητες, λεκέδες και ξεθώριασμα,
 • Ειδικές επισκευές σε καταστροφές που έχουν υποστεί χειροποίητα χαλιό ή μηχανής.
 • Επαναφορά των χρωμάτων σε ξεβαμμένα, ξεθωριασμένα ή κιτρινισμένα χαλιά.
 • Αντικατάσταση σε φθαρμένα κρόσια και ούγιες.

 Υλικά καθαρισμού φιλικά προς το περιβάλλον.

Η Επιχείρηση

ArtClean αεβε website
ΦΡΑΓΚΟΚΚΛΗΣΙΑΣ 70
Μαρούσι
GR
Map It!

Hot Deals

Hot Deal
 

ανακαίνιση υδραυλικών και αποχετευτικών σωληνώσεων