6.50€ για ένα κιλό (1kg) μελομακάρονα ή ένα κιλό (1kg) κουραμπιέδες, με τα πιο αγνά συστατικά από το Φούρνο "Αφοί Γκικόντη" στο Χαλάνδρι. Αρχική αξία 11€. Πληρώνετε 1,5€ για το εκπτωτικό κουπόνι και 5€ κατά την εξαργύρωση.

Ανενεργή
1,50 €
Αξία Έκπτωση Κέρδος
11 € 55% 6 €
Λήγει σε:

39 αγορές!

Η προσφορά είναι ανενεργή

Πρότεινε σε φίλο:

Λίγα λόγια

Η προσφορά ισχύει για ένα κιλό (1kg) μελομακάρονα ή ένα κιλό (1kg) κουραμπιέδες. Απολαύστε Χειροποίητα Χριστουγεννιάτικα Γλυκά από το Φούρνο Αφοί Γκικόντη, με εμμονή στην ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιεί για τα γλυκά του!!

Όροι προσφοράς

  • Η προσφορά μπορεί να εξαργυρωθεί άμεσα με την αγορά του κουπονιού έως και 15/01/2015.
  • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια.
  • Η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές.
  • Είναι απαραίτητη η εκτύπωση και προσκόμιση του κουπονιού.
  • Η προσφορά ισχύει Αποκλειστικά και Μόνο με την αγορά κουπονιού από τo HalandriDeal.gr.
  • Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να κάνετε αγορά, επικοινωνήστε μαζί μας στο 211-7004310 και 211-7004180.

Φούρνος Αφοί Γκικόντη

Ο φούρνος Αφοί Γκικόντη ιδρύθηκε το 1968 από τον κ. Κοσμά Γκικόντη ο οποίος συνεχίζει  μέχρι και σήμερα την παραδοσιακή μέθοδο παραγωγής άρτου και αρτοπαρασκευασμάτων.  Με γνώμονα τα αγνά σπιτικά υλικά και την ικανοποίηση των πελατών  Η εταιρεία σήμερα  ανήκει στα παιδιά του τα οποία και συνεχίζουν την οικογενειακή παράδοση υιοθετώντας  παράλληλα νέες τεχνολογίες και εκσυγχρονίζοντας την επιχείρηση με στόχο την ενδυνάμωση της στην αγορά. Η επιχείρηση βρίσκεται στο Κάτω Χαλάνδρι σε ιδιόκτητο κτήριο και προμηθεύει του πελάτες με άρτο, αρτοπαρασκευάσματα, γλυκίσματα όλα χειροποίητα και ποιοτικά. Από τις αρχές του 2004 εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης της ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000 προκειμένου να δηλώσει έμπρακτα την αφοσίωση της στην ποιότητα, την ασφάλεια και  υγιεινή των προϊόντων αλλά κυρίως στον τελικό καταναλωτή.

Η Επιχείρηση

Φούρνος Αφοί Γκικόντη
Λοκρίδος 16
Χαλάνδρι
GR
Map It!

Hot Deals

Hot Deal
 

ανακαίνιση υδραυλικών και αποχετευτικών σωληνώσεων