12,80€ για ένα πλήρες μενού 2 ατόμων που περιλαμβάνει 1 (ένα) ορεκτικό, 2 (δύο) πιάτα spaghetti και 1/2 κιλό κρασί ή 2 μπύρες ή 2 αναψυκτικά, από το πασίγνωστο restaurant αυθεντικής ιταλικής κουζίνας A Modo Mio στη Φιλοθέη, για delivery ή take-away ή κατανάλωση στο κατάστημα. Αρχική Αξία 26€. Πληρώνετε 2.80€ για το εκπτωτικό κουπόνι και 10€ κατά την εξαργύρωση

Ανενεργή
2,80 €
Αξία Έκπτωση Κέρδος
26 € 62% 16 €
Λήγει σε:

37 αγορές!

Η προσφορά είναι ανενεργή

Πρότεινε σε φίλο:

Λίγα λόγια

Η προσφορά περιλαμβάνει: 1 ορεκτικό, 2 κυρίως πιάτα spaghetti επιλογής από: Αματριτσιάνα, Κατσατόρα, Παεζάνα, Αραμπιάτα, Μπολωνέζ, Καρμπονάρα, Ναπολιτέν και 1/2 κιλό κρασί ή 2 μπύρες ή 2 αναψυκτικά, από το πασίγνωστο restaurant αυθεντικής ιταλικής κουζίνας A Modo Mio στη Φιλοθέη, για delivery ή take-away ή κατανάλωση στο κατάστημα.

Όροι προσφοράς

  • Η προσφορά μπορεί να εξαργυρωθεί από 31/01/2013 έως και 31/03/2013
  • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη
  • Η προσφορά ισχύει για παράδοση στο χώρο σας (delivery) ή παραλαβή από το εστιατόριο (take away) ή κατανάλωση στο κατάστημα.
  • Τηλεφωνική παραγγελία στα 210 6822301 & 210 6893290
  • Περιοχές εξυπηρέτησης για delivery: Φιλοθέη - Νέα Φιλοθέη - Ψυχικό - Νέο Ψυχικό - Χαλάνδρι - Κάτω Χαλάνδρι - Μαρούσι - Πολύδροσο - Γαλάτσι - Καλογρέζα - Περισσός - Νέα Ιωνία και Νέο Ηράκλειο
  • Η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές
  • Είναι απαραίτητη η εκτύπωση και προσκόμιση του κουπονιού

Το Α Μodo Μio Ristorante Ιtaliano είναι ένα από τα πρώτα καταστήματα αυθεντικής ιταλικής κουζίνας στην Ελλάδα.

Λειτουργεί εδώ και 20 χρόνια και ανήκει στις κλασικές αλλά συνεχώς ανανεώσιμες επιλογές των Αθηναίων και όχι μόνο. Είναι το πλέον γνωστό και αγαπημένο στέκι στη Φιλοθέη.

Ο κατάλογος περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία από κρέατα με ιταλικές συνταγές, φρέσκα ζυμαρικά, ψάρια, πίτσες σε φούρνο με ξύλα και το περίφημο ζυμωτό ψωμί. Στο A Modo Mio η εξυπηρέτηση γίνεται σχέση και οι πελάτες απλά την απολαμβάνουν, είτε μιλάμε για casual dinning είτε για μια βραδινή έξοδο.

Η διάθεση της επιχείρησης είναι να προσφέρει την πραγματική αίσθηση ενός καλού ιταλικού εστιατόριου με τιμές προσφοράς και όχι να μειώσει την ποιότητα που κρατά σταθερά όλα αυτά τα χρόνια. Στον όμιλο του Amodo Mio ανήκουν και άλλα γνωστά εστιατόρια σε Φιλοθέη, Κολωνάκι και άλλες περιοχές.

Η Επιχείρηση

A MODO MIO
Θράκης 2 και Καποδιστρίου
Φιλοθέη 15237
GR
Map It!

Hot Deals

Hot Deal
 

ανακαίνιση υδραυλικών και αποχετευτικών σωληνώσεων