8,50€ για ένα χτένισμα και ένα λούσιμο στο 101 BEAUTY AVENUE στο Χαλάνδρι. Αρχική αξία 15€. Πληρώνετε 1,50€ για το εκπτωτικό κουπόνι και 7€ κατά την εξαργύρωση.

Ανενεργή
1,50 €
Αξία Έκπτωση Κέρδος
15 € 53% 8 €
Λήγει σε:

63 αγορές!

Η προσφορά είναι ανενεργή

Πρότεινε σε φίλο:

Λίγα λόγια

Ένα χτένισμα και ένα λούσιμο στο 101 BEAUTY AVENUE στο Χαλάνδρι. Αρχική αξία 15€. Πληρώνετε 1,5€ για το εκπτωτικό κουπόνι και 7€ κατά την εξαργύρωση.

Όροι προσφοράς

  • Η προσφορά μπορεί να εξαργυρωθεί από 08/10/2012 έως και 30/11/2012
  • Η προσφορά αφορά ένα χτένισμα και ένα λούσιμο
  • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη
  • Για την καλύτερη εξυπηρέτηση απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού στο 2106838900
  • Η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές
  • Είναι απαραίτητη η εκτύπωση και προσκόμιση του κουπονιού

Ο νέος χώρος ‘101 BEAUTY AVENUE’ του κου Μιχάλη Λαζάρου στο Χαλάνδρι, είναι μια ακόμα απόδειξη της επιτυχημένης 20ετούς πορείας του στο χώρο της ομορφιάς των μαλλιών.

Ο ίδιος γνωρίζει, όσο κανένας άλλος, πώς να αναδείξει την προσωπική αισθητική που πηγάζει μέσα από τον καθένα μας, γυναίκα, άντρα ή παιδί.

Με τον άρτιο εξοπλισμένο χώρο, το ταλέντο του στην κομμωτική τέχνη και τους άρτια εκπαιδευμένους συνεργάτες του, ικανοποιεί ακόμα και τον απαιτητικότερο πελάτη.

  

Προσθέστε στις υπηρεσίες του ‘101 BEAUTY AVENUE’ το τμήμα massage, μανικιούρ, πεντικιούρ, αποτρίχωση, επαγγελματικό μακιγιάζ, spa μαλλιών και σώματος καθώς και μικρή αγορά με τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς για την περιποίηση μαλλιών και επιδερμίδας και προσεχώς παιδότοπο, ώστε να μπορούν να απολαύσουν τα μέγιστα ακόμα και οι πιο πολυάσχολες μαμάδες!

Η ομαδα του 101BEAUTYAVENUE στο Χαλάνδρι,σας παρέχει υπηρεσίες που αρμόζουν στα σύγχρονα ευρωπαϊκά κομμωτήρια και σας προσκαλει για μια ανεπανάληπτη εμπειρία χαλάρωσης, περιποίησης και ευεξίας.

Η Επιχείρηση

101 BEAUTY AVENUE website
Αγ. Παρασκευής 101
Χαλάνδρι 152 34
GR
Map It!

Hot Deals

Hot Deal
 

ανακαίνιση υδραυλικών και αποχετευτικών σωληνώσεων